Vrijeme i Datum
Google
Custom Search
Login
Radio Baranja
Ako koristite Mozilla Firefox preglednik, za slušanje Radio
Baranje na Forumu potreban
Vam je WMP Pluggin.
Download WMP Pluggin
Latest topics
» 4.Međunarodna likovna PANNON KOLONIJA 2012by radazalaj 3rd rujan 2012, 18:31
» Portal o Baranja :: baranja.hr
by Ivan Čuljat 14th svi 2011, 14:03
» 2. Međunarodna KOLONIJA PANON-udruga BARANJA ART
by radazalaj 2nd listopad 2010, 10:16
» RADA ZALAJ izložba skulptura "Pogledajte ptice nebeske"
by radazalaj 2nd listopad 2010, 10:00
» udruga BARANJA ART organizirala je samostalnu izložbu Lasla Petrika
by radazalaj 15th srpanj 2010, 14:28
» street race osijek 2010
by krema 13th travanj 2010, 19:33
» smješne slike
by krema 4th travanj 2010, 21:06
Ukupno je: 2 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 2 gostiju. /
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 154, dana 19th studeni 2024, 20:05.
Mirko "Cro-Cop" Filipović
2 posters
Baranjski Forum :: Sport :: Ostali Sportovi :: UFC
Stranica 1 / 1.
Mirko "Cro-Cop" Filipović
Bliži se i taj trenutak kada ćemo ponovno vidjeti na djelu Mirka Filipovića, Cro Cop - Anthony Perosh (teška kategorija)
noćas u 4h meč Mirka Filipovića prvi je na rasporedu glavnog programa nadam se dobrom ishodu
noćas u 4h meč Mirka Filipovića prvi je na rasporedu glavnog programa nadam se dobrom ishodu
krema- Broj postova : 40
Re: Mirko "Cro-Cop" Filipović
Zadnja borba našeg Mirka završila je ovako:
Nadam se da će večerašnja borba protiv Anthony Perosh-a ipak završiti u korist Cro-Cop-a
Nadam se da će večerašnja borba protiv Anthony Perosh-a ipak završiti u korist Cro-Cop-a
Cro-Cop vs. Anthony Perosh.
Cro-Cop nakon udarca laktom u glavu, pobjeđuje tehničkim nokautom nakon dvije runde.
Cro-Cop nakon udarca laktom u glavu, pobjeđuje tehničkim nokautom nakon dvije runde.
Zadnja promjena: damba80; 21st veljača 2010, 11:51; ukupno mijenjano 2 put/a.
vrijeme je bilo da mirko malo i da batina a ne samo da prima fino ga je unakazio
krema- Broj postova : 40
Cro Copa su na povratku iz Australije u Zagrebačkoj zračnoj luci dočekali tamburaši. Skupinu "Maredo band" pozvali su Mirkovi prijatelji. A Filipović se iz Australije vratio nakon što je uspješno apsolvirao Anthonyja Perosha, hrabrog borca koji je uskočio umjesto Bena Rothwella, koji se po originalnom planu trebao boriti s Mirkom.
- Bilo je tamo i nekih renomiranih boraca UFC-a koji nisu prihvatili borbu samnom, Anthony je i zato mu se zahvaljujem - rekao je Mirko za VL i dodao da je pokušao biti što "nježniji":
- Pokušao sam izbjeći borbu na podu da ga ne bi ozlijedio. Teži sam i znao sam kako bi to završilo - kaže Mirko.
Dana White mu je najavio da bi se protiv Bena Rothwella trebao boriti 10. travnja.
- Idem borbu po borbu. Prvo treba pobijediti Rothwella pa ćemo vidjeti što dalje - kazao je Cro Cop kojemu je borba s Rothwellom posljednja prema ugovoru, ali postoji mogućnost produženja.
- Bilo je tamo i nekih renomiranih boraca UFC-a koji nisu prihvatili borbu samnom, Anthony je i zato mu se zahvaljujem - rekao je Mirko za VL i dodao da je pokušao biti što "nježniji":
- Pokušao sam izbjeći borbu na podu da ga ne bi ozlijedio. Teži sam i znao sam kako bi to završilo - kaže Mirko.
Dana White mu je najavio da bi se protiv Bena Rothwella trebao boriti 10. travnja.
- Idem borbu po borbu. Prvo treba pobijediti Rothwella pa ćemo vidjeti što dalje - kazao je Cro Cop kojemu je borba s Rothwellom posljednja prema ugovoru, ali postoji mogućnost produženja.
Izvor: [You must be registered and logged in to see this link.]
Baranjski Forum :: Sport :: Ostali Sportovi :: UFC
Stranica 1 / 1.